GLX d.o.o. Beograd                                                                                    T: 011-263 00 81      M: 063 420 400                                   Radno vreme: 08:30-16:30h (pon-pet)
Dobrodosli na GLX.rs , ULOGUJTE SE ili KREIRAJTE NALOG

O kompaniji GLX. d.o.o.

 

 

Zastitna oprema-HTZ oprema - Licna zastitna sredstva

GLX DOO BEOGRAD se bavi veleprodajom zaštitne opreme - ličnih zaštitnih sredstava
za sve industrijske grane.
Sva oprema poseduje ateste i potrebnu dokumentaciju.
Proizvodi iz naše ponude su visokog kvaliteta i zadovoljavaju potrebe velikog broja kupaca iz najrazličitijih proizvodnih i uslužnih grana,  u ponudi imamo proizvode za zaštitu na radu renomiranih svetskih proizvođača i proizvoda domaće proizvodnja.
Proizvodni i prodajni program zadovoljava sve propisane evropske i domaće uslove i normative, a proizvodi poseduju ateste, sertifikate i uverenja. Istovremeno, zaštitna oprema iz našeg prodajnog programa prati linije modernog dizajna i izrađene od visokokvalitetnih materijala koji imaju dodatne zaštite koje omogućavaju dugotrajan kvalitet proizvoda.

Prateći zahteve tržišta i potrebe svojih kupaca GLX DOO BEOGRAD je proširio svoju ponudu na veliki izbor visokokvalitetnog reklamnog materijala.

GLX DOO BEOGRAD je ekskluzivni distributer poznatih svetskih proizvođača ALKO TEST aparata koji su akreditovani kod Direkcije za mere i dragocene metale.

Naše najveće zadovoljstvo je naklonost kupaca čije smo poverenje zadobili prethodnih godina i koji su ostali sa nama zbog kvaliteta usluga i proizvoda, kao i brzine snabdevanja kupaca traženim proizvodima.
GLX DOO BEOGRAD svoje proizvode i usluge pruža na teritoriji Srbije, Crne Gore, Makedonije i BIH.

 

 

 

     

      

    

Pratite nas:

       

GLX   d.o.o.  Beograd

* O Kompaniji
* Uslovi korišćenja
* Poverljivost podataka

ULOGUJ SE ili KREIRAjTE NALOG